Rajraj i helgen!

Jaha, då var det snart dags för fredagsmys...

...BARA SKOJAR! Herregud, fredagsmys är för mesar - vi andra vill ju ha FREDAGSFEST!

Med detta sagt hoppas jag att vi ses i Vinylbaren inne på KB ikväll när Klubb Highway To Hell kör rock/hårdrock så det ryker om det! Skulle man hellre vilja ha en dos rock'n'roll i lite lugnare pubmiljö rekommenderar jag att man istället går till Spice Restaurang & Bar där klubben Dead End håller hov. Vilket du än väljer är bättre än Estrellaflottiga fingrar framför TV:n... Och definitivt bättre än Étage för den delen!

Imorgon är det sedan dags för Distortion igen! Rock/hårdrock av alla de slag och ett jävla drag, men det är väl allmänt känt vid detta laget. En massa grymma DJ:s som vanligt, men imorgon blir det så att undertecknad får spisa plattor utan Olle. Detta lilla svin befinner sig nämligen i de franska alperna med anledning av att han ska "åka skidor"... Jojo... Det sa han sist han försvann till Åre också och jag tror han kom hem med ett eller möjligen två foton där han hade skidor på sig. Däremot var han bakfull i tre dagar...!?

Distortion

Nog snackat för idag. Dags att rusa till Apotek..förlåt, till Systembolaget och införskaffa lite proviant inför denna lovande helg! 

Ses i dimman...

Martin
Twist Action Heroes

 - vi två blir en!  


Kommentarer
Postat av: Phille

Dang it!

2010-02-20 @ 13:43:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0