Gott Nytt År!!!

Oj oj oj...

Vilken galen kväll det blev igår - herregud!

Man börjar nu vakna till liv och det kan först och främst konstateras följande: Det åts god mat (tack Stoffe!), det dracks skumpa (tack KB!) och det spelades jävligt bra musik (tack oss själva!)... 

Här kan man se en video från tolvslaget på Möllevångstorget i Malmö igår:





Denna video är inte helt representativ, för när vi stod utanför KB (som ligger ett stenkast från Möllevångstorget) och skålade in det nya året så kändes det fan som att man befann sig i en krigszon. Men detta var enda videon som i skrivande stund låg uppe från nattens äventyr, så den får duga. Det smäller ju lite i alla fall!

Det kan vidare konstateras följande: En person ratade skumpan och skålade in 2010 med Guinness, en person hade klippt av sig en massa hår, en person hade plötsligt eldrött hår, en person dök väldigt oväntat upp och försvann sedan hastigt, en person satte troligen världsrekord i antal låtönskningar på en kväll, en person gjorde sin debut i pumps runt 06.30 i morse och en person var väldigt snabb med att offentliggöra ett foto på eländet.


Fyrverkeri

Det var sammanfattningsvis en magnifik Nyårsafton med efterförljande tokparty, precis som det ska vara! Vi vill tacka alla som kom och förgyllde vår kväll bakom skivspelarna och vi hoppas att NÅGON fattade tanken bakom Olles briljanta idé att bjuda folk på Twist-praliner...?

Gott Nytt År!!!

Twist Action Heroes

Kommentarer
Postat av: Anonym

låter som en fet kväll på kb! gott nytt!



// André

2010-01-01 @ 21:22:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0