Malmöbandet The Slide (f.d. Monroe Lips) spelar på The Rock i Köpenhamn!

Hey dysfunctionals!

Våra goda vänner i Monroe Lips har länge varit ett av Malmös absolut hetaste och bästa "up and coming"-rockband. Under 2009 tog de sig bland annat till Skånefinalen i den stora talangjakten Emergenza Festival och nu 2010 står de inför en hel del spännande grejer... I detta skede har de valt att byta namn till The Slide. (Kom ihåg var ni läste det först!) De firar detta genom att spela som förband till Rhino Bucket på The Rock i Köpenhamn nu på onsdag, den 13/1.

Rhino Bucket bildades i Los Angeles 1988 och har delat scen med de flesta stora amerikanska rockbanden sedan dess. För er som inte hört dem kan deras musik enklast beskrivas som klassisk rock'n'roll med tyngd. Legenden Simon Wright (tidigare medlem i såväl AC/DC som Dio) är trummis i bandet och Brian Forsythe (tidigare medlem i kultbandet Kix) lirar gitarr. Inga dåliga namn!

För er som inte hört eller sett Monroe Lips (som alltså numera heter The Slide) kan jag bara säga att ni verkligen missat något! Äldsta medlemmen i bandet är 24 år, men deras sound är moget och låtarna är mycket välarrangerade. Tänk en mix av lite Rolling Stones, Aerosmith och tidiga Led Zeppelin så är du pretty close... Deras spelglädje är enorm och det svänger som fan!  

The Slide går på scen klockan 22.00 och Rhino Bucket spelar direkt efter. Detta för ynka 100 DKK! Är du inte där får du helt enkelt skylla dig själv...

Vi syns framför scenen!

Twist Action Heroes

Kommentarer
Postat av: Kristin

Håller helt klart med. Ett grym band med stor potential!

2010-01-12 @ 23:07:47
URL: http://themedicinalstorytellers.blogspot.se
Postat av: Orvars tjorvar!!!

Det var hilt klart det bedste bandet jeg sett pa maj lenge!



Luder

2010-01-14 @ 11:12:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0