Nazareth till Beggars Banquet!

Detta är nästan för bra för att vara sant...

Vår klubb Beggars Banquet har nämligen den löjligt stora äran att få presentera självaste Nazareth - ett av 70-talets mest legendariska rockband!

Nazareth kommer ursprungligen från staden Dunfirmline i Skottland. Där bildades detta band redan 1968 och de åker än idag runt med Dan McCafferty på sång som om inget hade hänt. Som om tiden stått stilla sedan de hyllades i uppehållsrummen på ångestfyllda högstadieskolor.

Så sent som i april släpptes plattan Big Dogz som bevisade att bandet fortfarande kan skapa stor rockmusik samt att Dan fortfarande stoltserar med samma färgstarka röst som bröderna Young i AC/DC en gång i tiden försökte värva efter Bon Scotts bortgång. Om man lyssnar på klassiska låtar som RazamanazLove Hurts, Not Fakin It eller This Flight Tonight så förstår man det försöket till kidnappning - det rosslar och andas av hårt klimat kring fabriker och stenhårt leverne.

Detta är rock'n'roll på riktigt och det är samma jeansjackor och läderjackor (med fransar) som bars av band som Deep Purple och Black Sabbath. Dags att leta fram dina vinyler under bokstaven N... Denna kväll kommer att bli en resa du aldrig glömmer!

Som support denna kväll har vi även den stora äran att presentera en uppdaterad och hungrig version av våra Malmövänner The Slide - killarna som under senaste året gjort sig ett namn i Londons rockkretsar, synts flera gånger i Classic Rock Magazine och nu äntligen har sin debutplatta på gång. För er som minns gjorde de succé som "special guests" på vår premiär i april och nu är de alltså tillbaka. Som vanligt med Philip Montagu-Evans i spetsen på sång/gitarr, ständige följeslagaren Fredrik Willstrand Ny på gitarr tätt bakom, den otämjbara Jonas Karlström på trummor samt nytillskottet Gustaf Berggrensson på bas (även känd från heta Bleek) - vi välkomnar dem med öppna armar!

Det grymma DJ-gänget Therese Svensson, Bella och Sofia Petersen ser till att värma upp folket under After Worken (17.00-19.00), sedermera tar vi själva över spakarna som vanligt och står för musiken fram till stängning!

Beggars Banquet presenterar Nazareth & The Slide (support)

PRIS: 275:- + förköpsavgift
ÅLDER: 20 år
PÅ SCEN: 21.30 (The Slide) 22.30 (Nazareth)
 

Biljetter köpes hos Folk Å Rock i Malmö, eller här:
https://secure.tickster.com/Intro.aspx?ERC=LGCPHH8H6JLJFA5

Väl mött...

Twist Action Heroes


RSS 2.0