TAH on tour!

Vänner, bekanta och alla ni andra!

Detta kommer att bli den galnaste veckan hittills i Twist Action Heroes historia. Denna vecka har vi nämligen lyckats klämma in hela fyra DJ-gig på tre olika orter! Detta är vi naturligtvis både glada och stolta över, så för att göra en lång historia kort följer nedan en sammanfattning om vad detta rör sig om:

ONSDAG 28/9:
Vi lirar plattor innan och efter Royal Republics spelning på Debaser i Malmö. Supportband denna kväll är Not Called Jinx från Berlin. Kommer bli en grym kväll då det är "himmaplan" för Royal Republic, så de lär knappast spara på krutet...
Länk till eventet på Debasers hemsida: http://www.debaser.se/kalender/6013/

TORSDAG 29/9:
Som vanligt styr vi upp musiken i Lund på Östgöta Nations rocksatsning Torsdagsklubben. De två första kvällarna har varit fullständigt out of control, så det lär inte bli annorlunda denna vecka. Har du studentleg så får du inte missa detta!
Länk till eventet på Facebook: https://www.facebook.com/event.php?eid=235211739847460&ref=ts

FREDAG 30/9:
På fredag beger vi oss till Kristianstad där vi precis som tidigare står för musiken på Club Black Tooth Grin på O'Learys. Det är höstpremiär och intresset är stort, så har du vägarna förbi är det bara att titta in. Lite tyngre tongångar utlovas och peppen är enorm!
Länk till evenetet på Facebook: https://www.facebook.com/event.php?eid=200700093323288&ref=ts

LÖRDAG 1/10:
På lördag är vi tillbaka i Malmö där vi avslutar denna vansinnesvecka på den officiella efterfesten till Rockmässan - en av årets största rockhändelser i Malmö! Det är ett väldigt begränsat antal platser på lilla Happy Bar, så se till att fixa ditt förköp på Folk Å Rock (vid Lilla Torg) - detta kommer att bli en kväll du aldrig glömmer!
Länk till eventet på Facebook: https://www.facebook.com/event.php?eid=234641986581396&ref=ts

Promofilm för efterfesten:

Vi ses i vimlet!

Yours truly,
Twist Action Heroes

TACK!

Vi vill bara säga TACK till alla som kom till Debaser i helgen!

Fredagens konserter med ett taggat The Billy Pilgrims från Göteborg och legendariska Diamond Dogs från Stockholm var så bra att hälften hade räckt. Ni som inte var där missade verkligen två övergrymma gig! Att vi därefter hade knökfullt dansgolv till stängningsdags gjorde bara vår kväll ännu bättre...

Lördagens konserter med intressanta Switch Opens och Sveriges okrönta metalkungar Entombed var inte ett dugg sämre. De var fullt ställ från början till slut! Våra samarbetspartners bakom Klubb Meadow höll såklart ställningarna på dansgolvet efter att sista nedstämda ackordet klingat ut...

På det hela taget har detta varit en mycket lyckad helg och fler samarbeten framöver är därför inte uteslutet... Vi får väl se vad framtiden bär i sitt sköte!

Twist Action Heroes

Beggars Meadow?!

I ett exklusivt samarbete har vår klubb Beggars Banquet och Klubb Meadow den stora äran att tillsammans få presentera 2011 års tyngsta rockhelg på Debaser i Malmö - med fri entré till 22.00 BÅDA KVÄLLARNA!

Beggars Meadow

FREDAG 9/9: DIAMOND DOGS + THE BILLY PILGRIMS (support)

På fredagen drar vi igång detta spektakel med två band som verkligen vet hur riktig rock'n'roll ska spelas...

THE BILLY PILGRIMS (ca 21.30)
The Billy Pilgrims kommer från Göteborg och som supportband gör de nu sin första - och av många efterlängtade - Malmöspelning. Fullt ställ utlovas och inget krut kommer att sparas! Musiken beskrivs som en hybrid mellan rock, garage och punk som den lät från början. 2009 släpptes debutplattan "Where's The Goddamn Revolution", producerad av Chips Kiesby från Sator, efter det klassiska uttalandet "Det låter kanon! Bland det bästa jag hört i år!" när bandets demo hamnade i hans knä. Skiva nummer två är i görningen, även denna gång med Kiesbye som producent. Smakprov utlovas för Malmöpubliken!

DIAMOND DOGS (ca 22.30)
Med medlemmar från bland annat The Hellacopters & Wilmer X har detta legendariska band turnerat världen över med bland annat Hanoi Rocks, Nazareth och The Damned - dessutom fyllt fotbollsstadion i Benidorm tillsammans med The Cult. De firar dessutom 20 år i år och med anledning av detta jobbar de på en jubileumsskiva där alla gamla medlemmar kommer att medverka! Plattan som släpps i höst kommer att innehålla genom åren outgivna låtar samt några nyinspelade alster - vilka det utlovats smakprov på! Gästar på skivan gör bland annat Dan Baird (Georgia Satellites), Spike (The Quireboys), Brian Robertsson (Thin Lizzy), Danny Bowes (Thunders) och Ryan Roxie (Alice Cooper) - inga dåliga namn! Gigen i Sverige kommer att vara fortsatt sällsynta, men 20-årsturnerandet fortsätter världen över under nästa år. Detta är alltså en MYCKET unik chans att få se detta omtumlande band live!

LÖRDAG 10/0 - ENTOMBED + SWITCH OPENS (support)

På lördagen tar Klubb Meadow över rodret och ser till att det blir lite tyngre tongångar...

SWITCH OPENS (ca 21.30)
Som supportband har vi nöjet att presentera Switch Opens från Stockholm, vilka bildades redan år 2000 men då under namnet Fingerspitzengefühl. De hann släppa två grymma album innan de 2008 beslutade sig för att byta namn till Switch Opens. Första albumet under detta namn kritikerrosades och vann dessutom rock/metal-kategorin på P3 Guld 2010! Detta gav bandet ett välförtjänt uppsving och ni kan räkna med ruggigt kompetent mangel. Enligt ryktena ska de krossa det mesta i sin väg...

ENTOMBED (ca 22.30)
Som huvudband är vi inte så lite stolta över att få presentera ett gäng som inte heller behöver någon närmare presentation. Vilka vore bättre lämpade att avsluta denna rockhelg än Entombed - det kanske viktigaste och mest tongivande bandet från Skandinavien inom death metal och death'n'roll. Sedan slutet av 80-talet har även detta band inspirerat ett otal stora band världen över samt försett oss med avknoppningar som blommat ut i exempelvis The Hellacopters. Sedan debuten har det blivit åtta studioalbum, varav det senaste ”Serpent Saints” släpptes 2007 och efter ca 20 år i branschen är de fortfarande ett utav de allra mest respektingivande banden vi har inom svensk hård musik. Våga inte stå med armarna i kors!

För att ta samarbetet till sin spets så gäst-DJ:ar DJ Death, DJ Slaughter och DJ Undertaker (herrarna bakom Klubb Meadow) hos oss under fredagen och vi gör detsamma hos dem under lördagen! Garanterat r'n'b-fritt.

VARMT VÄLKOMNA!

Twist Action Heroes

RSS 2.0