Gott Nytt År!

Kära vänner!

2010 har varit ett helt fantastiskt år för oss. Vi har haft så många fantastiska DJ-gig att det är omöjligt att ranka dem och det känns som att vi satt ner foten ordentligt och visat att vi faktiskt är bra, vi är professionella och vi är att räkna med! Och vet ni vad? Vi har bara börjat... Ni som tror att vi tänkt luta oss tillbaka under 2011 och nöja oss med vår nuvarande position - ni tror jävligt fel...

Vi vill tacka alla underbara vänner som under året kommit och dansat i Malmö, Kristianstad, Kalmar och Ystad! Er support (och i vissa fall hängivenhet) värmer mer än ni tror och det är faktiskt i första hand för ER vi gör detta. All kärlek till er!

Vi vill också tacka alla som inte trott på oss, som motarbetat oss på något sätt och/eller framfört omotiverade klagomål på musiken under gigen. (Ej att förväxla med låtönskningar, som naturligtvis alltid är välkomna!) Det är nämligen NI som häller bensin på vår redan flammande låga och gör att vi går den extra milen varje gång för att just NI ska känna er besegrade. Så fortsätt ni att störa er på oss, för vi kommer inte att ge upp... Right back at ya!

Ikväll gör vi årets sista och på samma gång nästa års första gig på vår "hemmaplan" KB i Malmö. Vi håller hov natten lång inne i Vinylbaren och hoppas såklart på att få se så många som möjligt av er fina i dimman och vi vill önska er alla ett riktigt Gott Nytt År!

KB, nyår 2010

Låt oss nu dansa skiten ur 2010 en sista gång och imorgon ställer vi in siktet på ett 2011 som förhoppningsvis kommer att sparka fett med stjärt...

Pussar och kramar!

Martin & Olle
Twist Action Heroes3219,50:-

Bössan

Såhär knökfull var vår bössa efter helgens strapatser och det var med stor stolthet vi kunde lämna in hela 3219,50:- när vi i söndags anlände till Gustav Adolfs Torg hemma i Malmö...

Detta hade aldrig gått utan ert stöd och era gåvor!!!

VARMT TACK TILL ALLA SOM BIDRAGIT!

Martin & Olle
Twist Action Heroes


Vi stöder Musikhjälpen i kampen mot handeln av barn. Och vi behöver er hjälp!

Ikväll spelar vi skivor på Klubb Horns Up (Happy Bar) i Malmö där Malmöbandet Dirty Passion håller releasefest för sin nya platta. Imorgon bär det av mot Kristianstad där vi intar DJ-båset på Club Black Tooth Grin (O'Learys).
 
Det är här ni kan hjälpa till kära vänner!

Vi lovar att spela alla låtar ni önskar (förutsatt att vi har dem) – allt vi ber om i motprestation är ett litet bidrag i bössan som vi kommer att ha med oss.
 
Inga bidrag är för små. En tia eller en tjuga för en låt kan göra stor nytta och hjälpa ett barn mot en bättre framtid och bort från den vidriga människohandeln.

 Musikhjälpen
 
Mer information om Musikhjälpen hittar ni här: www.musikhjalpen.se 
 
Tusen tack på förhand!

Martin & Olle
Twist Action Heroes


Våra tider i juletider!

Ho ho!

Såhär i juletider har vi en hel massa skoj på gång, så vi tänker inte orda så mycket utan låter schemat tala för sig själv...

Julschema

Ser väl inte så pjåkigt ut!? Vi hoppas på att se så många som möjligt av er ute i vimlet och önskar alla våra vänner en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!!!

Twist Action Heroes

RSS 2.0