Börjar semesterkassan sina?

...i så fall tycker vi du ska komma till Klubb Horns Up på Happy Bar ikväll, eftersom arrangören Ken Svanlund bestämt sig för att låta oss stå för musiken och BJUDA PÅ INTRÄDET! (Om detta beror på att han inte tycker att vi är något att betala för, eller om det är ren generositet låter vi vara osagt...)

Horns Up 

Vi drar igång 22.00 och kör till framåt småtimmarna och alla ni som gillar att sitta ute kan vara lugna, för Happy Bar har en stor och mysig uteservering! Kom förbi, skåla med oss och sväng lite på höfterna...

Dans, kärlek och rock'n'roll!

Twist Action Heroes


Gå på banken? En sommarkväll?

JA! Det ska du...

Ikväll är det åter dags för klubben Malmö Live @ Banco, som i självaste Nöjesguiden utsågs till sommarens bästa klubbinitiativ! Har du inte varit där innan är det definitivt dags ikväll och du kommer då också förstå vad hypen handlar om...

Malmö Live @ Banco

Dörrarna öppnar 20.30 och vi står bakom skivspelarna för att leverera musiken du vill höra. Runt 21.30 går sedan Niklas Ljungfelt på för att bjuda på lite smooth akustisk soul - honung för dina öron!

Vid 22.30 är det sedan dags att stoppa i öronpropparna för då går The Slide på scen och ni som följer vår blogg vet vad som väntas: Högoktanig bluesbaserad rock'n'roll med alla reglage på MAX. The Slide kommer under hösten att åka till England för att utvecklas och förslka vinna en internationell publik, så detta kommer att bli en av de sista spelningarna i Sverige på LÄNGE... Inget du vill missa!

Ses ikväll friends, lovers and backstabbers!

Twist Action Heroes


Japandroids + Blinders On på Debaser i Malmö, 100701

Hade lite ångest för att det inte blev något Peace & Love i år. Så nästan på uret när dom där krökta gått av scen i Borlänge tog jag det i efterhand synnerligen goda beslutet att kila ner till Debaser för en öl i förra veckan (hur många det nu är). Där möttes jag av en vägg av skönt skrammel. Distat, malande, riffigt och riktigt skön desperat sång. Fyrmannabandet Blinders on från Blekinge begick inte direkt några större blunders. Ett klart intressant band att kolla in som sångmässigt stundtals gav lite At The Gates-vibbar. Snygga trummor också, framförallt i Lots And Lots Of Forget-Me-Nots.

Huvudakten för kvällen var Japandroids. Ett tvåmannaband från Vancouver. Hade till en början lite svårt att till mig musiken utan stod bara och tänkte på hur katten man lyckas svänga så sjukt bra på två personer? Frågan dyker upp med band som Johnossi och Stiff. Lät också lite Arctic Monkeys enligt vissa, ett påstående som det låg en hel del i. Funderade ett kort ögonblick om det låg något backtrack i bakgrunden, men icke. Punkigt distad sång. Grymt välarrangerade låtar! Låten Rockers East Vancouver kan eventuellt ha varit kvällens höjdare. Det var högljutt och svängigt utav bara tusan! Mycket och många snygga taktbyten. Och framförallt - bra volym! Sällan Debasers ljud bjuder på det, men ikväll skar det äntligen i öronen och slog i bröstet. Gillas.

Kan glädjas åt att jag såg dem innan alla andra på nästa års Peace & Love. För det känns som en självklar bokning.

Ärtor och blad.

Olle
Twist Action Heroes

RSS 2.0