Promovideo för Beggars Banquet den 18 juni!

Som vi berättade i gårdagens inlägg filmades det en hel del när vi lät göra den gigantiska graffitimålningen på P-huset Anna i Malmö under självaste Nationaldagen. Av materialet har Mikael Jacobson hjälpt oss att göra en skitsnygg promovideo och den kan ni se här...Vi ses den 18 juni!

Twist Action Heroes

Då var det snart dags för Beggars Banquet igen!

Denna gången blir det lite hårdare tongångar när vi gästas av Tantrum To Blind från Stockholm och Tag Your Targets från Malmö. Vi håller själva hov bakom skivspelarna inne på dansgolvet och uteserveringen gästas av Matilda Berggren (Sveriges Radio P3) samt Thyra Von Troll (grundare av den smått legendariska klubben Shut Up And Sleep With Me på Smålands Nation i Lund). Ännu en episk kväll utlovas!

Beggars Banquet, 18 juni (poster)

För att göra lite extra promotion för klubben gjorde vi även en kupp under självaste nationaldagen då vi lät Ozzy och Lukas måla en ca 30 meter lång graffitipiece på P-huset Anna, medan vi stod bredvid och spelade fet musik. Allt detta filmades och kommer upp senare i veckan. Tills vidare får ni hålla till godo med detta bildkollage som Olle har satt ihop...

Beggars Banquet, 18 juni (graffiti)

Inte en kväll du vill missa, eller hur!? För mer info, kolla Debasers hemsida!

Twist Action Heroes

RSS 2.0