SÄSONGSAVSLUTNING för Beggars Banquet!

Ja, du läste rätt! Lördagen den 19 november är det dags för årets sista Beggars Banquet på Debaser i Malmö. Vad vore då lämpligare än att avsluta ett fantastiskt år med ett dynamitpaket som kommer blåsa taket av huset? Troligen ingenting, så vi kör på det!

Vi har efter lite pusslande äntligen lyckats hitta ett datum som passade alla inblandade och kan därmed stolt, rakryggat och högaktningsfullt presentera...

SATOR

Så kommer de äntligen till Malmö igen! Det var alldeles för länge sedan sist, så vi tyckte det var hög tid för dessa legender att komma på besök. Denna institution har varit tongivande på den svenska rockscenen sedan vi lekte med Lego och spelade luftgitarr framför spegeln, så en "säljande presentation" känns ganska fånig i sammanhanget. De kallades Hultsfredsfestivalens enda husband under 90-talet och med fler sjuor, splittar, album och medverkan på samlingsskivor än du kan räkna till under bältet blir det garanterat kompromisslös rock'n'roll! Som grädde på moset är de högst aktuella med nya plattan "Under The Radar" och med en fantastisk festivalsommar i ryggen är de troligen bättre än någonsin. Missa inte!

FREE FALL (support)

Det skulle vara ganska enkelt att beskriva detta band som en svensk "supergrupp", då de uteslutande består av folk som tidigare spelat i några av Sveriges coolaste och creddigaste rockgrupper. Vi gillar inte att göra det enkelt för oss, så vi säger istället som såhär: Free Fall är retro och nyskapande på samma gång. Det är progressivt och basic rock i samma paket med en sångare som är helt obeskrivlig. För din egen skull - kom i tid och se detta band, för du kommer att älska dem! Free Fall består av Jan Martens på bas (Nymphet Noodlers, Mindjive m.fl), Mattias Bärjed på gitarr (The Soundtrack Of Our Lives, A Camp, Håkan Hellström, Lars Winnerbäck, Freddie Wadling m.fl), Kim Fransson på sång (Swedish Chefs, Kims Karusell m.fl) samt Ludde Dahlberg på trummor (The (International) Noise Conspiracy, Teddybears m.fl). Ingen dålig sättning, eller hur...?!

Som vanligt står vi själva i DJ-båset hela kvällen!

Beggars Banquet, 19 november, SÄSONGSAVSLUTNING

Eftersom det är årets sista Beggars Banquet vill vi såklart tacka alla band som spelat och alla gäst-DJ:s som underhållit under det gångna året, men självklart även Debaser som trott på oss och inte minst alla som kommit till klubben och festat med oss! Att köra egen klubb var något vi länge diskuterat, men att vi skulle få ett sådant fint mottagande som vi fått trodde vi aldrig. Kärlek till alla som stöttat oss - vi ses igen 2012!

Högaktningsfullt,
Twist Action Heroes


RSS 2.0