MASSOR på gång...

Gott folk!

Vi har verkligen MASSOR på gång detta året och eftersom denna bloggen mest är ett komplement till våra andra kanaler så är inte uppdateringsflödet det allra snabbaste. Vi rekommenderar att gilla klubbens Facebook-sida, för att få de senaste uppdateringarna. Den hittar du här:

Klubb Beggars Banquet

Är du intresserad rent allmänt av vad vi pysslar med och vilka andra ställen vi gästar, så kan ni såklart även gilla Twist Action Heroes Facebook-sida. Den hittar du här:

Twist Action Heroes

För att ge en liten tease om vad som händer under året på klubben: Uriah Heep och Gilby Clarke (ex-Guns n' Roses) till exempel - kan det vara något?!

Håll er uppdaterade... Vi ses i vimlet!

Twist Action Heroes 


Nytt år, nya gig, nya klubbar...

2012 har precis börjat och vi vill börja med att önska alla vänner ett riktigt Gott Nytt År!

Lördagen den 21 januari är det efter lite julledigt nypremiär för Beggars BanquetDebaser i Malmö. Inte nog med att klubben har en helt ny grafisk profil, vi har även bokat två band som kan försätta berg i gungning! Så dansa av dig lite julfläsk när vi stolt, rakryggat och högaktningsfullt presenterar följande gäng:

SUGARPLUM FAIRY (ca 22.30)


"You Can't Kill Rock'n'Roll"
heter en av bandets många hitsinglar och vi kan inte annat än hålla med. Dessa Borlängegrabbar har spelat ihop i över 13 år, släppt fyra fullängdsalbum och ett 10-tal singlar som alla spelats flitigt i etern. De har sedan 2001 spelat på samtliga Peace&Love-festivaler och under 2008 hade bandet sammanlagt sålt över 100 000 plattor. De har legat relativt lågt under 2011, men med en ny skiva på gång är de grymt spelsugna och eftersom de inte spelat i Malmö sedan 2008 känns det extra roligt att få presentera denna exklusiva klubbspelning! Vi välkomnar Sugarplum Fairy till klubben med näven i luften!


JACKIE KHAN (ca 21.30)


Som kvällens supportband bjuder vi på ett uppkäftigt Malmöband med rötterna i Värmland. Det skramlar och det distar och de ger sig inte förrän alla sjunger med. De har tidigare spelat på bland annat NOA-festivalen och Malmöfestivalen, men detta är deras debut på Debaser. Räkna med att de kommer att bjuda på en upplevelse du inte glömmer i första taget!


Som vanligt står vi själva i DJ-båset hela kvällen och ser till att feststämningen håller i sig till stängningsdags!

BB 21 jan

Annat nytt är att klubben fått en egen Facebook-sida - klicka på länken och gilla: Klubb Beggars Banquet

I övrigt är det bara att hålla koll på den vanliga Facebook-sidan för de senaste uppdateringarna...


Väl mött under 2012!

Twist Action Heroes

RSS 2.0