Ikväll kokar Malmö av rock'n'roll!

Ikväll finns alla chanser att röja riktigt hårt och om du gillar rockmusik i någon form är det ett digert misstag om du sitter hemma och äcklar dig med chipspåsen...

För det första spelar The Baseballs för ett utsålt KB, vilket sannolikt kommer att bli en skitrolig konsert. Dessa tokiga tyskar har gått från klarhet till klarhet och deras framgångar senaste året är ju ett starkt bevis på att de gjort någonting rätt!

KB logo

För det andra lirar edra tvistande actionhjältar skivor natten lång inne i Vinylbaren på KB, direkt efter ovan nämnda konsert. Dit tycker vi naturligtvis att ni ska bege er för att hänga, mingla, dricka, hångla, dansa unt so weiter... Vi utlovar en salig blandning av skön musik som vanligt!

För det tredje har Distortion äran att presentera en officiell uppvärmningsfest till Sweden Rock Festival, som dessutom kombineras med en releasefest för ingen mindre än Slash's nya soloalbum! Redan 22.00 slår man upp dörrarna och stänger inte förrän 05.00, så det finns goda chanser att hinna med både KB och Distortion!

Distortion SRF/Slash

Om man är ett stort fan av Slash röstar vi för att man går till Deep vid 22.00 för att delta i releasefesten. Sedan kan man hänga kvar på Sweden Rock Festival-festen tills man tröttnar och sedan avsluta på KB med oss. Eller går man till Vinylbaren vid 23.30 och värmer upp med oss och avslutar på Distortion framåt småtimmarna. Det fina är att var och en gör precis som den vill!

Ni vet i alla fall var ni hittar oss...

Puss!

Twist Action Heroes

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0