Lite tips inför kvällen...

Ikväll är det lite olika skojigheter som händer. Vårt tips är att du runt 20.00-snåret knallar bort till Babel på Spångatan i Malmö. Där har det eminenta bandet Skilla releasefest för sin alldeles nya skiva, som säkerligen svänger minst lika bra som deras debut från 2007. Bandet gör en exklusiv spelning runt 21.00 och den vill du inte missa!

Skilla 2010

Är man intresserad av pulserande beats kan man stanna kvar på Babel och dansa på klubben Darkroom, men om man gillar det vi gillar är tipset att masa sig några 100 meter närmare Södervärn och glida in på KB någon gång efter 23.30. Då står vi laddade inne i Vinylbaren med iskalla Sort Guld och ett strålande vårhumör!

KB logo

Planen för kvällen är att ta partystämningen till oanade höjder med låtarna du vill höra samt några låtar som du inte visste att du ville höra, men som du kommer att älska! Vi har laddat upp såväl med klassiker som lite nya godbitar och vi tycker det vore alldeles förskräckligt trevligt om just DU ville komma och dansa natten lång med oss!

Puss!

Twist Action Heroes


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0