TAH on tour!

Vänner, bekanta och alla ni andra!

Detta kommer att bli den galnaste veckan hittills i Twist Action Heroes historia. Denna vecka har vi nämligen lyckats klämma in hela fyra DJ-gig på tre olika orter! Detta är vi naturligtvis både glada och stolta över, så för att göra en lång historia kort följer nedan en sammanfattning om vad detta rör sig om:

ONSDAG 28/9:
Vi lirar plattor innan och efter Royal Republics spelning på Debaser i Malmö. Supportband denna kväll är Not Called Jinx från Berlin. Kommer bli en grym kväll då det är "himmaplan" för Royal Republic, så de lär knappast spara på krutet...
Länk till eventet på Debasers hemsida: http://www.debaser.se/kalender/6013/

TORSDAG 29/9:
Som vanligt styr vi upp musiken i Lund på Östgöta Nations rocksatsning Torsdagsklubben. De två första kvällarna har varit fullständigt out of control, så det lär inte bli annorlunda denna vecka. Har du studentleg så får du inte missa detta!
Länk till eventet på Facebook: https://www.facebook.com/event.php?eid=235211739847460&ref=ts

FREDAG 30/9:
På fredag beger vi oss till Kristianstad där vi precis som tidigare står för musiken på Club Black Tooth Grin på O'Learys. Det är höstpremiär och intresset är stort, så har du vägarna förbi är det bara att titta in. Lite tyngre tongångar utlovas och peppen är enorm!
Länk till evenetet på Facebook: https://www.facebook.com/event.php?eid=200700093323288&ref=ts

LÖRDAG 1/10:
På lördag är vi tillbaka i Malmö där vi avslutar denna vansinnesvecka på den officiella efterfesten till Rockmässan - en av årets största rockhändelser i Malmö! Det är ett väldigt begränsat antal platser på lilla Happy Bar, så se till att fixa ditt förköp på Folk Å Rock (vid Lilla Torg) - detta kommer att bli en kväll du aldrig glömmer!
Länk till eventet på Facebook: https://www.facebook.com/event.php?eid=234641986581396&ref=ts

Promofilm för efterfesten:

Vi ses i vimlet!

Yours truly,
Twist Action Heroes

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0