Snart dags för Beggars Banquet igen...

Hey!

Som rubriken antyder är det mycket riktigt snart dags för vår klubb Beggars Banquet att inta Debaser Malmö igen. Denna gången blir det lite punktema, med två snuskigt grymma band...

TWOPOINTEIGHT - ca 22.30

Twopointeight har sen de bildades 2003 lyckats skapa en perfekt blanding av punk och rock. Öppningspåret Redeye från deras självbetitlade och hyllade debutalbum från 2005 spelades flitigt i både radio och TV över hela Norden. Deras framgångar har låtit dem turnera med tungviktare som Bad Religion och Millencolin på hemmaplan och med Flogging Molly under deras USA-turné 2007. Sedan dess har Twopointeight fortsatt sitt turnerande ute i Europa tillsammans med band som Bombshell Rock, Dead To Me och The Street Dogs för att nämna några. Deras originella sound är tungt, snabbt och bråkigt med influenser från den amerikanska punkscenen. Med en relativt färsk fullängdare i bagaget (TWOPOINTEIGHT II), som släpptes förra året går Twopointeight lös på scen - förvänta er inget annat än ett grymt röj!

ATLAS LOSING GRIP (support) - ca 21.30

Frustrerade över det lilla fäste den melodiska punken hade i Sverige startade Stefan Bratt och Gustav Brunn Atlas Losing Grip 2005 i Lund. Från början var målet att skapa ordentlig och renodlad skatepunk, men deras sound evolverades snabbt till något mer och bandet består idag av Rodrigo Alfaro, Stefan Bratt, Gustav Brunn, Max Hudden och Julian Guedj. Atlas Losing Grip är snabbt, melodiöst och explosivt - deras musik är fylld av passion för genren. Sen starten har bandet turnerat flitigt och hunnit släppa två fullängdare: Shut the World Out (2007) och State Of Unrest (2011). Den senare är mastrad av Jason Livemore som sammarbetat med flertalet tungviktare inom punken, bland annat Rise Against, Good Riddance och Propagandhi. Missa inte chansen att se detta krutpaket!

Som vanligt håller vi själva hov i DJ-båset natten lång, så putsa dina Dr. Martens och sväng förbi på en dans och några bärs!

BB 3 mars - officiell

I övrigt kör vi på med massor av DJ-gig på Kulturbolaget i Malmö, Östgöta Nation i Lund med mera... Som vanligt är Facebook det bästa sättet att hålla dig uppdaterad...

Väl mött i dimman!

Twist Action Heroes


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0