Pretty Boy Floyd + Stripped på Klubb Horns Up Sweden i Malmö, 091208

God Afton!

Igår spelade Pretty Boy Floyd på Happy Bar i Malmö, där Klubb Horns Up Sweden håller till. Det var det kultförklarade bandets första Sverigebesök, vilket gjorde det hela lite extra kul! Pretty Boy Floyd är kanske inte så kända för den stora massan, men för de som gillar 80-talets sleazerock är de ett stort namn. Det var i slutet av detta decennium de hade sin storhetstid, men har därefter varit verksamma till och från. I nuläget har de varit aktiva sedan 2004.

Förband denna kväll var våra vänner i Malmöbandet Stripped som gjorde sitt bästa för att tagga publiken och det lyckades de bra med. Då deras stil faller under samma gengre som huvudbandet var det ett lyckat drag att låta dem värma upp.

Pretty Boy Floyd gjorde därefter ett mycket bra gig - helt klart bättre än vad vi hade förväntat oss - och bjöd på mycket energi. Fokus låg såklart på de gamla klassikerna från deras mest kända album "Leather Boyz with Electric Toyz", men en och annan nyare låt hade också smugit sig in i setet. Hur som helst verkade publiken nöjd för det blev minsann allsång titt som tätt i refrängerna.

Efter giget dök hela bandet upp och signerade skivor, ställde upp på bilder och pratade med alla som kom fram. Det är att visa respekt för sina fans som faktiskt betalat för att se ett band de gillar och uppskattades av de som var där. Alltid kul med artister som bjuder till!

Man har ju helt klart haft tråkigare tisdagskvällar i sitt liv...

Pretty Boy Floyd – Rock & Roll Outlaws


För bilder från kvällen: http://www.rockspot.se/pages/default.aspx

Fridens!

Twist Action Heroes

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0