The Quireboys + The Slide på KB i Malmö, 100319

Direkt efter nedanstående after work var det raka spåret till KB! Vi ville ju såklart inte missa The Slide som fått äran att öppna för smått legendariska The Quireboys! Precis som vanligt levererade The Slide exakt vad vi förväntade oss - skitig, svängig rock'n'roll med inslag av blues som inte går att motstå. Detta ÄR Sveriges mest intressanta band just nu. Basta.

Efter The Slide var det dags för ett spelsuget The Quireboys att gå på scen och även de levererade precis vad vi förväntat oss - stilsäker klassisk rock med rötterna i The Faces och Rolling Stones med en sångare som låter som om han lever på Jack Daniels och taggtråd. Dessutom svingar han fint med mikrofonstativet och kommer minsann undan med det, för det känns liksom naturligt i sammanhanget. Mr. Spike Gray är utan tvekan The Quireboys och han kan sina grejer! 

The Quireboys, KB 2010  

Efter att ha skrikit oss hesa till klassiker som "Sex Party", "7 O' Clock" och "Whippin' Boy", som snyggt blandades med nyare material, var vi mycket nöjda och fortsatte sedan kvällen bakom skivspelarna i Vinylbaren. 
  
En grymt trevlig kväll på alla sätt!

Twist Action Heroes


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0