Twisted action hero...

Sacré-Coeur!

Nyfallen snö är bra på flera sätt. Dels ger den finfina förutsättningar för friåkning. Dels tar den tacksamt emot när man faller. Och som man föll!

Framstupavoltkullerbytta. Med en twist. Kom ihåg var ni hörde det först! Ett sådant konststycke levererade undertecknad strax efter lunch igår. Huvudet ner i en halvmeter snö och fötterna upp i luften. Uppochnerpå och baklänges typ. Slå det Anja Pärson!

Inte ens fantastiskt falsksjungen fransk karaoke på kvällen hjälpte mot ett skadat knä och sträckt rygg. Bäst bland masslakten av mestadels franska "hits" var för övrigt en franskjapansk version av "Wonderwall". Eller om det var samma killes battle med Sinatras "My Way"...

Idag blir det hur som haver vila när alla de andra små tjurarna får stångas i backen.

Gårkvällens höjdare var annars när en skön fransos absolut skulle kolla vädret (till och med på söndag) mitt i upploppet i nån OS-stafett. Ett rum fullt med (därmed) förbannade svenskar hindrade inte den meterologiskt smått besatta hjälten att helt iskallt stå kvar och vägra byta kanal. Det var underhållning på hög nivå i det rödvinsfnissiga tillstånd jag då befann mig i.

A tutaleur!

Olle
Fallen Action Hero


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0