Twist Action Heroes on tour!

Hey ho, let's go!!!

Efter tre vansinniga dagar med UK Subs + The Vibrators (Malmö) i onsdags, Faster Pussycat/Enuff Z'Nuff + Dirty Passion (Malmö) i torsdags och Backyard Babies sista Sverige-gig på obestämd framtid (Nässjö) igår sitter vi nu i Martins föräldrahem i ett snötäckt Åhus och väntar på slottsstek... Utförligare recensioner om dessa evenemang kommer i veckan, för just nu har vi annat att tänka på...

Ikväll intar vi Club Black Tooth Grin på O'Learys i Kristianstad där besökarna ska få en fet dos twist action!
Var där, eller missa en grym kväll - your choice...Imorgon bär det hem emot Malmö igen och då väntar ett lite speciellt evenemang: Distortion Rock Club med Örjan Stigsson i spetsen har nämligen fått den stora äran att på Deep i Malmö arrangera den officiella efterfesten till Mustasch spelning på KB! 

Hela bandet ät naturligvis på plats och kommer även att gäst-DJ:a, vilket ska bli kul att se och höra! Naturligtvis slipper de inte undan oss, så även på denna tillställning vankas det twist action de luxe! Gillar du Mustasch och missar detta är du...tja, det finns bara ett sätt att säga det: Dum i huvudet!

Mustasch efterfest

Puss & kram!

Twist Action Heroes 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0