The Slide på Klubb Horns Up Sweden i Malmö, 100528

Denna kväll var lite speciell då vi äntligen fick spela skivor samma kväll som våra vänner i The Slide skulle lira. Vi värmde upp publiken så gott det gick innan giget och körde ett specialintro till bandet som vi snott från det klassiska albumet "Kick Out the Jams" med MC5 - effektfullt och passande!

The Slide levererade precis som vanligt ett intensivt och tight set, men de bjöd till något alldeles extra denna kväll med hela sex (!) nya låtar som inte spelats live innan - kaxigt!

The Slide

Alla i bandet var på ett lysande spelhumör och rent musikaliskt var det nog det bästa gig vi sett med dem hittills. Kalle sjöng ruggigt bra och var ovanligt uppsluppen mot publiken, Totte var allmänt galen samtidigt som han spelade riktigt snygga baslicks, Jonas larmade på i bästa John Bonham-anda och radarparet Philip/Fredde beväpnade med feta bluesriff från helvetet verkar inte kunna göra något fel. Enda smolket i glädjebägaren var ett avbrott på cirka fem minuter då en förgrening slutade fungera mitt i en låt, men shit happens. Alltid trist när tekniken strular.

För er som missat det är The Slide dessutom med på den samlingsskiva som medföljer senaste numret av Classic Rock Magazine (med Keith Richards på omslaget). De lovprisas alltså nu även i en världens största rocktidningar - inte illa! Kom ihåg att de är 22 bast...

Klicka på länken för att se deras uppdaterade hemsida.

Well, efter denna urladdning var stämningen god och vi fortsatte spela plattor till stängningsdags, då festen fortsatte på KB...

Twist Action Heroes

Kommentarer
Postat av: Phille

ståkuk

2010-06-02 @ 16:03:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0