Ikväll fortsätter festen...

Hey you!

Efter en alldeles fantastisk kväll igår med hela tre grymma konserter och röj hela natten i Vinylbaren tycker vi inte det är lönt att bromsa, utan vi gasar istället och fortsätter festen ikväll!

Idag börjar det med att vi lirar plattor innan Airbourne med Taking Dawn som support går på scen inför ett utsålt (!) KB - kommer bli högoktanig svettig rock'n'roll när den är som bäst! Airbourne är ett gäng australiensare som i bästa AC/DC-anda röjer riktigt hört och visar att man fortfarande kan skapa musik som låter fräsch med tre-fyra ackord och mycket attityd. Ett smakprov från deras debutplatta som kom 2007:

Airbourne – Stand Up For Rock 'N' Roll

Som om detta inte vore nog sticker vi bort till Deep direkt efter konserten och fortsätter spela skivor på Distortion där vi med flera ikväll tänker mangla rockhits så att det bara stänker om det! En perfekt efterfest för dig som inte är sugen på att stanna kvar på KB efter gigen...

Distortion

I veckan när vi återhämtat oss kommer vi naturligtvis att skriva mer ingående om alla konserter, men nu är det uppladdning inför kvällen som gäller!

C-ya in the fog...

Twist Action Heroes

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0