Ta på dig dina gyllene och ge dig ut i Malmö ikväll!

Starta med after work på Babel och kolla in The Medicinal Storytellers. På scen 18.30, men Babel öppnar redan vid 17.00 om våra källor inte är ute och cyklar på vårtunn is...

Därefter kilar du förbi Vinylbaren där Highway to Hell håller hov! Även där blir det grym livemusik med Trash Queen på scen, sedvanligt hårdrocks-quiz och grym musik... Detta börjar dock ganska tidigt, så det gäller att inte drälla allt för mycket på vägen dit!

Nu bör humöret och stämningen stigit ytterligare några nivåer, vilket är perfekt - för nu blir det åka av resten av kvällen! Ut från Vinylen och in på KB där Sleezy till en början väljer plattor innan det är dags för The Slide, Malmös egna baby doll bad boys, som hjälper körgubbarna i The Quireboys att ställa skåpet till rätta strax därefter... Kommer bli två riktigt grymma gig!

The Quireboys

Slutligen, men långt från slutet, har vi den stora glädjen att presentera oss själva som skivspelare inne på Vinylbaren. Någon gång efter spelningarna på KB. Som vanligt kommer vi göra allt som står i vår makt för att sparka stjärt och se till att du inte sitter stilla!

Några hålltider…

18.30: The Medicinal Storytellers

19.30: Trash Queen

21.00: The Slide

22-22.30-isch: The Quireboys

00.00: Twist Action Heroes

Enjoy!

Twist Action Heroes


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0