Black Rebel Motorcycle Club + Spindrift på KB i Malmö, 100527

Förbandet Spindrift missades dessvärre helt då Klubb K3 i Vinylbaren med sitt galna quiz om "historiens sämsta låtar" gjorde att vi fastnade där för länge... Så precis mitt i första låten med Black Rebel Motorcycle Club kommer vi inspringande med andan i halsen. Som det kan bli!

Såhär när man smält konserten några dagar senare kan det enkelt konstateras att det inte fanns mycket att anmärka på. Det var oväntat mycket folk (över 500 personer en torsdag är BRA!), det var grymt bra ljud, det var en snygg ljusshow och bandet var kort och gott asbra!

Konserten balanserades fint mellan skitit rockslammer och finstämda ballader. Det blev aldrig för mycket av varken det ena eller andra. Vi var rörande överens om att det var en av de bästa konserterna på länge när vi snackade direkt efter sista extranumret och det känns som att vi fortfarande kan stå för detta. Det var verkligen bra!

Vill du se bilder från giget kan du kolla på Musicstage.se!

Det enda man kan anmärka på var publiken. Vi har varit inne på detta fenomen tidigare, men helt ärligt: Vad fan är det för fel på folk!? Varför går man på konsert och står med armarna i kors? Varför går man på konsert om man ska prata i mobil mitt under en ballad? Varför går man på en konsert om man ska supa sig dyngpackad redan under förbandet?

Vi menar inte att det nödvändigtvis behöver vara värsta moshpitslakten en torsdagskväll, men när folk står och ser ut som de bevittnar en PowerPoint-presentation under en bolagsstämma när ett helt fantastiskt bra band står och ger ALLT på scen, då blir man ju förbannad. Och ledsen. Det är inte OK.

Men om vi återgår till bandets framträdande vill vi avsluta med ett enda ord: GRYMT!

Twist Action Heroes

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0